Usluge

Od ideje do realizacije

Od 3D modelovanja, preko izrade prototipa, pa sve do izrade finalnog dela – kompletan razvoj Vašeg proizvoda na jednom mestu. Naš tim iskusnih inženjera je tu da za Vas, uz pomoć najsavremenijih mašina i alata, prateći vodeće trendove u industriji, za Vas izrađuje industrijske delove širokog spektra namena, sa kompletnom tehničkom dokumentacijom, 3D modelima, proračunima, i animacijama.

3D modelovanje

Prvi korak u realizaciji projekta jeste 3D modelovanje. Koristimo moćne CAD programe pomoću kojih svaku Vašu ideju pretvoramo u 3D model, koji predstavlja osnovu za kasniju izradu detaljne tehničke dokumentacije, izradu render slika, 3D animacija, kao i štampanje 3D modela na industrijskim 3D štampačima i mašinsku obradu.

SAZNAJ VIŠE
3D modelovanje
3D štampa

3D štampa

U našoj visoko opremljenoj laboratoriji sa industrijskim 3D štampačima najnovije generacije izrađujemo i najzahtevnije industrijske delove i razvijamo prototipe spram Vaše ideje. Veliki broj materijala kao što su PLA, ABS, guma, termootporni materijali i mnoštvo drugih čine našu ponudu skoro pa beskonačnu po pitanju raznovrsnosti 3D štampe.

SAZNAJ VIŠE

Mašinska obrada

Za izradu industrijskih delova koristimo savremene mašine za mašinsku obradu metala i plastike visoke preciznosti. Sa mašinama kao što su CNC i univerzalni strug, glodalo, obradni centar, plazma, savijačica lima i drugim, pokrivamo sve mogućnosti pri obradi metala, limova i industrijske plastike.

SAZNAJ VIŠE
Mašinska obrada
Brza izrada delova

Brza izrada delova

U industriji je svaki trenutak rada mašine potrebno potpuno iskoristiti, a to je moguće samo uz dobru inženjersku podršku. Brzom izradom svih vrsta industrijskih delova u vrlo kratkom vremenskom roku, naš tim Vam ponudi brzo i kvalitetno rešenje pri otklanjanju nastalih mehaničkih kvarova na Vašim mašinama.

SAZNAJ VIŠE