Projekti

Samo deo našeg umeća

Predstavljamo Vam naše dosadašnje projekte koji su rezultat uloženog vremena, truda i znanja. Saznajte više o tome šta umemo i možemo da uradimo za Vas.

SolarCode | solarna elektrana

SolarCode predstavlja inovativan sistem prikupljanja solarnog zračenja, skladištenja i prenosa toplote, jedinstvenog u oblasti obnovljivih izvora energije. U okviru programa, učestvovali smo u kreiranju kompletnog projekta, što uključuje izradu studije izvodljivosti, proračune, 3D modele, rendere i animaciju, kao i izradu prototipa i delova za finalni proizvod .

PROČITAJ VIŠE
Solar code
Almianan hotel

Almianan| plutajući hotel

Almianan je jedan od prvih plutajućih hotela na svetu, ušuškan u netaknutoj prirodi Antigve i Barbude, sa pogledom na kristalno čistu, tirkiznu vodu Atlanskog okeana i Karipskog mora. Za projekat Almianan, kreirali smo 3D okruženje zaliva na njegovoj budućoj lokaciji, rendere i 3D animaciju hotela na realističan način.

PROČITAJ VIŠE

“Prepare & Go!” | automat za sladoled

“Prepare & Go!” zamišljen je kao potpuno automatizovani robot za pravljenje i posluživanje omiljene letnje poslastice – sladoleda. Od početne ideje do realizacije, naš tim učestvovao je u izradi kompletnog projekta, uključujući tehničku dokumentaciju, dizajn, 3D modele i rendere, izradu proračuna, kao i izradu prototipa i delova finalnog proizvoda .

PROČITAJ VIŠE
Prepare&Go