Partneri

Zajedno do cilja

InoCoA-IRC nastala je kao rezultat partnerstva dveju firmi, što samim tim i pokazuje koliko su ona u poslovanju bitna. Naša partnerstava se zasnivaju na poverenju, istim ciljevima i razmišljanjima, a na prvom mestu poštovanju jedni ka drugima. Na taj način svaki projekat, posao ili izazov rešavamo kao tim koji je uvek spreman da pomogne drugima. Svako partnerstvo za nas je velika stvar i uvek smo radi za sklapanje novih, kako bi bili jači i pomagali jedni drugima u realizaciji projekta.

InoCoA | Istraživački razvojni centar

Kompanija InoCoA je istraživački i razvojni centar za inovacije, jedinstven u našem regionu. Osnovana 2020. godine od strane norveške firme Brova Group, InoCoA predstavlja svojevrstan biznis inkubator čiji je cilj da privuče kreativne ideje i učestvuje u razvoju inovativnih projekata. Ideja inkubatora jeste da okupi perspektivne, originalne i održive projekte, filitrira ih, a zatim potpomaže njihov razvoj - od ideje, preko realizacije pa sve do eksploatacije projekta .

PROČITAJ VIŠE
InoCoa
IRC

IRC | Automatizacija i robotika

IRC je novosadska kompanija koja se već nekoliko godina uspešno bavi projektovanjem i izradom industrijskih mašina kao i promovisanjem i širenjem automatizacije i robotike u domaćoj industriji. Cilj kompanije IRC jeste da se robotika, kao jedna od vodećih industrijskih grana u svetu, približi ljudima u Srbiji, i iskoristi njen beskonačan potencijal u optimizaciji, pojednostavljenju i ubrzavanju procesa proizvodnje.

PROČITAJ VIŠE