O nama

Kako je sve počelo

InoCoA-IRC osnovana je 2019. godine na temelju verovanja u bolji, efikasniji i kvalitetniji pristup razvijanju ideja, njihovom projektovanju i kreiranju. Naš cilj je da svojim znanjem, entuzijazmom i idejama doprinesemo razvoju i daljem napretku 3D štampe, 3D modelovanja i mašinske obrade materijala u Srbiji i regionu. Pomoću savremenih mašina, vodećih softvera i alata, kao i kompletno opremljene radionice i mašinskog parka, naš cilj je da postavljamo nove trendove u industriji i svojim klijentima uvek pružimo vrhunsku uslugu i kvalitetan proizvod.

Naša misija

Kucanje od vrata do vrata, bezbrojni sastanci i neispunjena obećanja – ovako izgleda put svakog inovativnog, ambicioznog i revolucionarnog projekta. Takav je bio i naš. Upravo jer razumemo trnovit put inovacija, naša misija je da svakom projektu pristupimo na jedinstven način, uz maksimalnu posvećenost, transparentnost i kvalitet u cilju njegove realizacije .

Kancelarija
Obradni centar

Naša vizija

Kvalitet, preciznost i brzina izrade industrijskih delova, prototipa i proizvoda su vrednosti kojima se vodimo u našem poslovanju. Naša vizija je da unapredimo i proširimo upotrebu 3D štampe i mašinske obrade materijala u svim oblastima industrije, i da postanemo lideri u projektovanju i proizvodnji širokog spektra industrijskih delova.