Mašinska obrada

Preciznost na prvom mestu

Naš mašinski park opremljen je vodećim CNC i univerzalnim mašinama za glodanje i struganje metala koje garantuju vrhunski kvalitet izrađenog dela i njegovu usklađenost sa svim tolerancijama i standardima. Osim mašinske obrade glodanjem i struganjem, nudimo i sečenje lima CNC plazmom, savijanje lima, brušenje, bušenje, urezivanje navoja, montiranje ležajeva hidrauličnom presom i mnoge druge usluge mašinske obrade. Osim mašinske obrade po datim specifikacijama, nudimo i izradu celokupne tehničke dokumentacije koja olakšava kasniju serijsku proizvodnju dela.

CNC mašinska obrada

Mašine za CNC obradu metala omogućavaju brzu izradu visoko preciznog i kvalitetnog dela. Geometrije i dizajn izrađenih proizvoda su skoro pa beskonačne, a serijska proizvodnja delova pomoću CNC mašina je, uz dobro projektovan 3D model, veoma jednostavna. Svaki deo koji izađe iz naše radinice je prethodno ispitan i testiran, u nekoliko faza, specijalnim mernim instrumentima .

Obradni centar
Mašinski delovi

Mašinska obrada metala i plastike

Naše mašine za obradu metala koriste kvalitetne sirovine za izradu izdržljivih, preciznih i dugotrajnih delova. Mašinska obrada skidanjem strugotine je osnovni vid obrade metala poput crnog čelika, inoksa, aluminijuma, bakra, mesinga i brojnih drugih. Širok spektar materijala i dizajna obezbeđuje neograničenu primenu Vašeg proizvoda u različitim granama industrije.

Oblast primene delova koje mi izrađujemo

Mašinska obrada metala i plastike omogućava izrada delova širokog spektra primene, poput auto, medicinske, pa sve do prehrambene industrije. Osim preciznosti izrade i bezbednosti materijala, garantujemo da je svaki deo koji izlazi iz naše radionice ispitan i testiran u skladu sa najvišim standardima.

Neki od delova izrađenih na našim mašinama

U galeriji možete videti samo neke od mnogobrojnih vrsta delova koje izrađujemo u našoj radionici, kao što su razlčiti delovi sa navojima svih vrsta i koraka, nosača, prirubnica, savijenih limova i kućišta, kućišta ležajeva i ostalih delova za industriju.

Kućište ventila
Nosač
Nosač
Nozla
Osovina
Ploča
Prirubnica
Spona

Naš mašinski park

U našem mašinskom parku nalaze se najsavremenije mašine i alati potrebni za izradu složenih i postojanih delova koji će ispuniti sve Vaše zahteve. Neke od mašina na kojima vršimo mašinsku obradu materijala su CNC strug, glodalica i obradni centar za brzu izradu proizvoda iz 3D modela, univerzalni strug i glodalicu za finu doradu i obradu delova, CNC plazmu i savijačicu lima za izradu kućišta, nosača i usmerivača za pokretne trake. Takođe, tu su CNC bušilica i tračna bušilica, hidraulična presa, komora za peskarenje kao i komora za finalnu obradu farbanja i plastifikacije metala. Brza i kvalitetna izrada dela po svim Vašim zahtevima na jednom mestu.

Glodalica XN840

XN840

200 kg kapacitet
obradnog stola

60 stepeni vertikalno
zakrivljenje glave

Obradni centar MILL500

MILL 500

4 ose kretanja
za obradu

12 izmenljivih alata
u revolveru

CNC Strug 320x1000

CNC Strug 320x1000

60 mm otvor vretena za
duge osovine

320 mm maksimalni
prečnik obratka

CNC Plazma Revera 1010

CNC plazma revera 1010

140 mm posmak
vertikalne Z ose

10 m/min brzina
u praznom hodu

Univerzalni strug 410x1000

Strug 410x1000

52 mm otvor vretena
za duge osovine

410 mm maksimalni
prečnik obratka

Glodalica ZX7055 DRO

Glodalica ZX7055

80 mm maksimalni prečnik
cilindričnog glodala

45 mm maksimalni
prečnik burgije

Savijačica lima PBB1270x2

Savijačica lima PBB1270x2

2 mm maksimalna debljina
lima za savijanje

150 stepeni maksimalni
ugao savijanja

Kružna testera S200R

Kružna testera S200r

70 mm/min maksimalna b
rzina sečenja

60 stepeni maksimalni
ugao sečenja

Hidraulična presa 50T

Hidraulična presa 50t

50 t hidraulične
snage stezanja

9 podesivih nivoa
radne površine