Kontakt

Spremni za nove izazove

Ukoliko ste pronašli neku od usluga iz naše ponude za koju ste zainteresovani ili imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas putem forme, telefona ili email-a, a naš tim će Vam se javiti u najkraćem roku javiti. Posetite nas u našim kancelarijama u Novom Sadu i upoznajte tim inženjera koji će za Vas razvijati projekte, kreirati 3D modele, tehničku dokumentaciju, proračune i animacije. Zakažite sastanak i razgovarajmo o našoj budućoj saradnji. Naša radionica u Kovilju opremljena je savremenim mašinama za obradu metala i plastike, moderno opremljenom 3D laboratorijom, i moćnim softverima pomoći kojih izrađujemo kvalitetne i precizne prototipe i delove u skladu sa najvišim standardima, u kratkom vremenskom roku.

POZOVITE NAS

+381 604510178

POŠALJITE NAM EMAIL

office@inocoa-irc.com

ZAPRATITE NASSedište u Novom Sadu

U Novom Sadu nam se nalaze kancelarje gde je smešten jedan tim inženjera koji razvijaju projekte, 3d modele, tehničku dokumentaciju, proračune i animacije. Kontaktirajte nas da u našoj sali za sastanke prodiskutujemo o budućoj saradnji .


Kancelarija
Velika hala

Radionica u Kovilju

U našoj radionici se izrađuju svi delovi po najvišim standardima u što kraćem vremenskom roku od strane stručnih lica i savremenih mašina.Dok je u kancelarijama smešten tim inženjera koji će Vaš upit detaljno razmotriti i odgovoriti Vam u najkraćem roku.